content="14/09/2022″/> Oven voor proefmachine

Oven voor proefmachine

Oven voor proefmachine
Oven voor proefmachine
Oven voor proefmachine
Oven voor proefmachine
Oven voor proefmachine
Prijs op aanvraag
ArtikelcodeVMR
  • Ovens van Vecstar voor de breekmodule zijn ontworpen en vervaardigd volgens klantspecificaties. Het gepresenteerde model is gemonteerd op een lloyd-testmachine. De breukmodulusovens van Vecstar zijn ontworpen voor een maximale temperatuur tot 1700 ° C. Onafhankelijke bescherming tegen oververhitting is als optie beschikbaar, met behulp van een digitaal alarm dat werkt vanuit een afzonderlijk thermokoppel, waardoor de oven of de inhoud ervan wordt beschermd tegen oververhittingsschade bij elke temperatuur.
  • Onze burst oven modules hebben een breed scala aan apparatuur en opties zoals RS 232, RS 485 communicatie, digitale controllers, programmeurs, recorders en ovensteunen.
  • Wij ontwerpen en bouwen in eigen huis, dus als u een aangepaste aanvraag heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze interne experts en ons CAD-ontwerpteam staan ​​tot uw beschikking om u te helpen en uw project te voltooien met advies, ontwerp, productie, installatie en technische ondersteuning.
  • Standaard worden uitgebreide training en voortdurende ondersteuning aangeboden en we beloven de best mogelijke service.

EEN KORTE BESCHRIJVING VAN BREUKMODULUS
Buigsterkte, ook bekend als breukmodulus, buigsterkte of treksterkte, is een eigenschap van het materiaal, gedefinieerd als de spanning die wordt uitgeoefend op een materiaal net voorafgaand aan breuk in een trektest. buigen. De transversale buigtest is de meest gebruikte, waarbij een monster met een ronde of rechthoekige doorsnede wordt gebogen om te breken of te breken met behulp van een driepuntsbuigtechniek. Buigsterkte is de hoogste spanning die het materiaal ervaart op het moment van falen. Het wordt gemeten in termen van stress.
Wanneer een object wordt gevormd uit een enkel materiaal, zoals een houten balk of een stalen staaf, ondergaat het een reeks beperkingen over de gehele diepte. Aan de rand van het object, binnen de kromming (concaaf gezicht), zal de beperking zijn maximale waarde van drukspanning hebben. Buiten de vouw (convex gezicht) zal de spanning zijn maximale tractiewaarde hebben. Deze binnen- en buitenranden, evenals de balk of staaf, worden "extreme vezels" genoemd. De meeste materialen falen onder trekspanning voordat ze instorten onder drukspanning. De maximale trekspanning die kan worden gehandhaafd voordat de balk of staaf breekt, is de buigsterkte.
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land