content="14/09/2022″/> Industriële markering

Markeerpers

Wij leveren een scala aan handmatige en pneumatische slagpersen. Ze zijn ideaal voor gebruik met een automatische of handmatige markeerkop bij het markeren van serienummers, met een Flymark of op maat gemaakte staalsoort, en pershouder bij het markeren van een vaste of volledig bewerkbare inscriptie.
We bieden 3 series persen met, voor elke serie, 3 markeercapaciteiten:
  • reeks handbediende slagpersen
  • assortiment pneumatisch bediende slagpersen
  • reeks geïntegreerde pneumatische slagpersen

Markering wordt bereikt door een veercilinder in te drukken en los te laten die gemakkelijk kan worden aangepast om de markeringskracht te veranderen.
Op een bank gemonteerde pneumatische persen werken volgens dezelfde principes als handmatige persen, maar met de toevoeging van een pneumatische cilinder om de cilinder te bedienen. Alle integrerende persen worden pneumatisch bediend.

Verhoog de veiligheid van de operator
Slagpersen zijn ideaal voor gemiddelde opbrengsten en helpen het burn-out van de werknemer te verminderen die gepaard gaat met markeergereedschap met de hand en met een hamer. De persen zijn gemakkelijk en veilig te gebruiken op regelmatige of onregelmatige werkstukken. Tafelgemonteerde persen hebben een grote werktafel met T-gleuf om eenvoudige montage van werkarmaturen mogelijk te maken.

Pneumatisch bediende persen
Pneumatische persen (PB-modellen) worden geleverd met een actuatorpedaal en enkele leidingen en kunnen eenvoudig worden aangesloten op een luchtcompressortank.
Een afneembare hendel biedt ook de mogelijkheid van handmatige bediening indien nodig. Door bediening van het voetpedaal is de pers fysiek minder belastend voor de operator in vergelijking met een handmatige pers.
Pneumatische persen worden onbeschermd geleverd en het is de verantwoordelijkheid van de eindgebruiker om afschermingen te voorzien en te installeren in overeenstemming met de lokale gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Integrerende persen
Integrerende persen (PCR-modellen) zijn compact en veelzijdig en vormen de ideale oplossing voor integratie in productielijnen en geautomatiseerde machines. Het PF-flensmontageontwerp heeft het voordeel van een verwijderbare handhendel voor handmatige bediening, indien nodig, evenals de pneumatische cilinder om de cilinder te bedienen.
Het ontwerp van de centrale PCR-cilinder bestaat uit een coaxiale module en levert maximaal vermogen in de kleinste ruimte. De unit kan in elke richting worden gemonteerd met behulp van de vier montagegaten.
Veilig vastmaken aan een ondersteunende structuur ten opzichte van het te markeren item. Tijdens de installatie moet de operator ervoor zorgen dat de unit niet wordt blootgesteld aan trillingen of bewegingen

Maximale krachtgeleiding
114M/PB/PCR
115M/PB/PCR
116M/PB/PCR
Handmatig bediende bankdrukken (M-modellen)
0 - 500 Kg
0 - 3000 Kg
0 - 6500 Kg
Pneumatisch bediende bankdrukken (PB-modellen)
0 - 600 Kg
0 - 3500 Kg
0 - 7500 Kg
Pneumatisch bediende integrerende persen (PCR-modellen)
0 - 600 Kg
0 - 3500 Kg
0 - 7500 Kg

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land