content="14/09/2022″/> BQC, uitrustingen voor kwaliteitscontrole en het markeren

Weeg-hefwagen

Wegen en transporteren in één handeling
  • Zorg voor snellere opslag- en expeditie processen met een weegpalletwagen.
  • Hiermee kunt u in slechts één werk stap het precieze gewicht van een last bepalen en deze tegelijk naar de plek van bestemming brengen. Dit verkort de ophaaltijden in het magazijn en voorkomt wachtrijen, die bij vaste vloerweegschalen kunnen ontstaan.
  • Deze mobiele weegoplossingen zijn ruimtebesparend en leveren overal betrouwbare resultaten. Zo kunnen eventuele verschillen tussen aangegeven en werkelijke gewichten, bijvoorbeeld bij de ontvangst en afgifte van goederen, snel geconstateerd worden. Dit brengt onjuiste hoeveelheden aan het licht en bespaart bovendien tijd en geld, wat ten goede komt aan de snelle afschrijving van de aanschaffingskosten.
  • Het zorgvuldig afgestemde aanbod bevat onder meer het voordelige instapmodel, het comfortmodel met telfunctie, printer of wisselaccu voor het gebruik zonder onderbrekingen en het topmodel in geijkte uitvoering.
  • De weegpalletwagens– van robuuste industriële kwaliteit, goed beschermd tegen stof en spatwater, met heldere, goed leesbare displays alsook stevige wielen en lastrollen met voetrem – geven u dag in, dag uit praktijkgerichte ondersteuning bij het werken.
  • Alle weegpalletwagens kunnen uiteraard ook gekalibreerden met een DKD-kalibratiecertificaat (optioneel) geleverd worden. Dit garandeert een hoge nauwkeurigheid van uw weegpalletwagen.
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land