content="14/09/2022″/> BQC, uitrustingen voor kwaliteitscontrole en het markeren

Plateauweegschalen

Plateauweegschalen – de allrounders onder de industrieweegschalen

  • In het assortiment vindt u voor elke toepassing de juiste plateauweegschaal: het draagbare, voordelige instapmodel om post of pakketten te wegen, hoogwaardige modellen met een hoge IP-beschermingsgraad en ijkgoedkeuring voor het zakenverkeer en het topmodel met touchscreentechnologie voor complexe recept- of checkweighing-toepassingen met relaisaansturing.
  • De voordelen van de plateauweegschalen liggen voor de hand:
    * weeg bereiken van 3 kg tot 600 kg
    * stevig plateau dat geschikt is voor zware industriële toepassingen
    * veelzijdig en met statief verkrijgbaar
    * hoge overbelastingsbeveiliging
    * edelstalen weegplateau, stootbestendig en eenvoudig te reinigen
    * apart plaatsbare afleesinrichting, bijv. aan de wand, op een statief of naast het plateau. Zorgt voor permanent vrij zicht op de afleesinrichting, ook als de te wegen producten groot zijn
    * keuze uit veel verschillende plateaugrootten
  • Om aan de verschillende vereisten van onze industriële klanten tegemoet te komen, beschikken de plateauweegschalen van KERN over vele handige functies: van de tel- en receptfunctie via de gegevensinterfaces voor de integratie in netwerken of de aansluiting op een pc of printer tot de werking op accu‘s of batterijen voor mobiel gebruik. Van bijzonder groot nut bij industriële weegprocedures is de functie „Dynamic Weighing“ die zelfs op onrustige plaatsen en bij het wegen van dieren voor stabiele weegwaarden zorgt – echte allrounders dus.
  • De nieuwste ontwikkeling voor nog meer gebruikersvriendelijkheid is de draadloze communicatie tussen plateau en afleesinrichting, die voor maximale flexibiliteit zorgt – op de opstelplaats wegen en op een afstand van max. 20 m aflezen.
  • Bijzonder handig: de Touchless-Tare-functie, die met behulp van bewegingssensoren contactloos tarreren mogelijk maakt, handig bij werkzaamheden met handschoenen of vuile handen.

Hulp voor het kiezen van een weegschaal: Quick-Finder
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land