content="14/09/2022″/> Weegschalen

Industry 4.0

  • Industrie 4.0: deze weegplateaus kunnen eenvoudig in uw procesketen geïntegreerd worden. Alle geregistreerde waarden kunnen eenvoudig in uw systeem overgedragen worden en verder verwerkt worden als digitale gegevens en gegevens die al zijn vergeleken met behulp van de vele beschikbare interfaces. Dit bespaart kosten, tijd en middelen en zorgt voor nog meer effectief werken.
  • Het verbinden van de balans met een tablet of PC biedt het voordeel dat je de apps en programma's op dat apparaat kunt gebruiken. Deze apps en programma's zijn meestal al afgestemd op uw behoeften, zijn gemakkelijk en handig in gebruik en kunnen vaak uitgebreid worden als dat nodig is. Dit biedt u de maximale flexibiliteit bij het weergeven, verwerken en opslaan van de geregistreerde weeggegevens.
  • Zoeken en op afstand de weegschaal  beheren met behulp van externe besturingsapparaten of computers met het KERN Communication Protocol KCP (standaard interface opdrachten set). KCP is een gestandaardiseerde interface-opdrachtstructuur voor KERN-weegschalen en andere instrumenten waarmee U alle relevante parameters en apparaat functies kunt oproepen en beheren. U kunt KERN-apparaten daarom eenvoudig met KCP met computers, industriële besturingssystemen en andere digitale systemen  verbinden

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land