content="14/09/2022″/> Industriële markering

Draagbaar

De Pryor PortaDot-reeks biedt een snelle en draagbare methode voor puntmarkering, ook wel bekend als punt markering. Het is ideaal voor het markeren van permanente alfanumerieke, logo- of 2D-streepjescodegegevens op immobiele, grote of zware componenten en wordt vaak gebruikt in rail-, olie- en gas-, gieterij- en constructietoepassingen.
  • draagbare permanente markering door dot-peen methode
  • ideaal voor het markeren van immobiele, grote of zware componenten
  • vaak gebruikt in rail, olie en gas / pijpleiding, gieten / smeden, VIN-markering en constructietoepassingen
  • markeert een reeks ingesprongen 'punten' om alfanumerieke informatie, logo's of 2D barcodes te creëren.

Het Pryor-assortiment draagbare puntmarkeringen biedt een keuze aan lichtgewicht, draagbare markeerkoppen met drie verschillende markeringsvensters - 50 mm x 25 mm, 100 mm x 75 mm en 130 mm x 30 mm - geschikt voor het graveren van identificatie-, logo- of 2D-barcode-informatie op een breed scala van materialen, vormen en maten. Draagbare apparaten hebben het voordeel dat ze gemakkelijk omvangrijke, zware of statische onderdelen kunnen markeren.

Het PortaDot-apparaat kan in een trolley worden geïntegreerd voor meer mobiliteit en veilige opslag. Voor gebruikers die componenten van verschillende grootte willen markeren, biedt Pryor een optionele kolom en basis voor het converteren naar een tafelmodel machine. De elektromagnetische klemarmatuur borgt de markeerkop voor het voorkomen van schommelingen en wordt vaak gebruikt voor het markeren van grotere componenten. Een V-vormig voormasker maakt het markeren van gebogen oppervlakken mogelijk. Als u een PortaDot gebruikt in een productielijnomgeving of een tekort aan ruimte, is de balans een ideaal accessoire.

De PortaDot is geschikt voor gebruik in zelfs de zwaarste industriële omgevingen en wordt vaak gebruikt voor het markeren van gips en smeden en het markeren van olie en gas. De robuuste aluminium markeerkop wordt beschermd door een sterke metalen behuizing, wat zorgt voor een uitstekende betrouwbaarheid en een lange levensduur van het product. De draagbare dotmarkeermachines kunnen de meeste technische materialen permanent markeren tot 62HRc.

De PortaDot is volledig programmeerbaar, waardoor volledige flexibiliteit en controle over markeeruitvoer van diepte-instellingen naar spatiëring van de punten, karakterlettertype en -grootte, boogmarkering, Data Matrix-markering, serienummering, tijd- en datummarkering en diverse andere opties mogelijk zijn. De software is gemakkelijk te gebruiken en lay-outs kunnen worden opgeslagen voor herhaalbaarheid en consistentie. Er is geen pc-verbinding vereist, maar dit kan desgewenst worden ingeschakeld. De controller is gescheiden van de markeerkop om de integriteit van de elektronica te garanderen, wat in het gedrang zou komen als ze op de markeerkop werden gemonteerd.

Pryor heeft ook een Deep Pneumatic PortaDot ontwikkeld voor het maken van diepe markeringen en voor het markeren van zeer harde materialen. Dit is ideaal wanneer het merkteken moet worden geverfd of gecoat. Wat uw behoeften ook zijn, Pryor heeft een oplossing.

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land