content="14/09/2022″/> BQC, uitrustingen voor kwaliteitscontrole en het markeren

Hoge t° buisovens

Onze hoge temperatuur buisovens zijn allemaal ingebouwd om precies aan de specificaties van de klant. Met een maximale temperatuur van 1800°C bieden onze hoge temperatuur buisovens uitstekende uniformiteit en temperatuur controle. Onze hoge temperatuur ovens zijn voorzien met een buitenste beschermingsrooster tegen brandwonden als standaard, dit waarborgt gebruiksveiligheid terwijl de oven in gebruik is.

Ultra 'hoge kwaliteit' isolatiematerialen bieden onze ovens een energie-efficiëntie zo hoog als mogelijk.

Met een duurzaam industriële design en een epoxy lak met lange leeftijd onze meerdere zijn buisovens robuust en zal de tand des tijds doorstaan.

Een programmeerbare elektronische beveiliging met een afzonderlijk thermokoppel is beschikbaar in optie om de oven of de inhoud tegen schade door oververhitting bij elke temperatuur te beschermen.
Ons reeks van buisovens wordt ondersteund door een breed scala van opties en toebehoren zoals RS 232, RS 485 comms, sets voor gemodificeerde atmosfeer en vacuüm afsluiters, keramische buizen, meerdere verwarmde gebieden...

Wij ontwerpen en monteren onze ovens in onze instellingen. Wenst U een oven 'op maat' gelieve ons te contacteren: onze experts en CAD ontwerpteam staat voor U klaar om uw project door middel van overleg, ontwerp, fabricatie, installatie en continue ondersteuning uit te voeren.
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land