content="14/09/2022″/> Professioneel Software voor de waterpas DWL3500XY

Professioneel Software voor de waterpas DWL3500XY

Professioneel Software voor de waterpas DWL3500XY
Professioneel Software voor de waterpas DWL3500XY
Professioneel Software voor de waterpas DWL3500XY
Professioneel Software voor de waterpas DWL3500XY
Professioneel Software voor de waterpas DWL3500XY
Professioneel Software voor de waterpas DWL3500XY
Professioneel Software voor de waterpas DWL3500XY
289.00 *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode3500XY SoftwarePro
PC-software voor DWL-3500XY

Functies
  • Weergave van de hoek op 1 as: deze functie laat de gebruiker toe om op een PC als digitale en afbeelding van het hoek/waterpas op een enkele as in graden, mm/m & in / Ft gelijktijdig te zien via de USB-aansluiting. Het laat ook de meting met absolute of relatieve nul instelling.
  • Weergave van de hoek op 2 assen: deze functie laat de gebruiker toe om op een PC als digitale en afbeelding van het hoek/waterpas op 2 assen in graden, mm/m & in / Ft gelijktijdig te zien via de USB-aansluiting. Het laat ook de meting met absolute of relatieve nul instelling.
  • Weergeven van 2D "waterbel": met deze functie kan de gebruiker de gegevens in grafisch en in verschillende digitaal mate, graad, mm/m of In / Ft displayen en beide hoeken op 2 assen gelijktijdig registreren (met automatische functie van instelling van de grafische schalen). De gebruiker kan parameters voor de inneming van gegevens vastleggen (snelheid en scantijd) en in Excel-formaat voor verdere analyse registreren. De mogelijkheden van externe USB-kabel en 2-as gelijktijdige meten bieden voordelen tegen traditioneel waterpas. De USB-kabelaansluiting en de mogelijkheid van gelijktijdige meting op 2 assen opleveren die het traditionele waterpas is niet in staat om aan te passen. Inderdaad, een persoon kan snel nivelleren/uitlijnen een machine op 2 assen tegelijk met precisie (dat wil zeggen volledig proeven-en-fout elimineren bij het gebruik van conventionele 1 as waterpas!).
  • 1 as hoek/tijd op grafiek: met deze functie kunnen de gebruikers bekijken en registreren 1 as hoek/waterpas meting met grafische en numerieke vertegenwoordiging in real-time in graad, mm/m of In/Ft. De gebruiker kan parameters voor de inneming van gegevens vastleggen (snelheid en scantijd) en in Excel-formaat voor verdere analyse registreren.
  • 2 assen hoek/tijd op grafiek: met deze functie kunnen de gebruikers bekijken en registreren 2 assen hoek/waterpas meting met grafische en numerieke vertegenwoordiging in real-time in graad, mm/m of In/Ft. De gebruiker kan parameters voor de inneming van gegevens vastleggen (snelheid en scantijd) en in Excel-formaat voor verdere analyse registreren.
  • Vibratie/tijdgrafiek: met deze functie kan de gebruiker trillingen in numerieke en grafische vorm zien en registreren (monsterneming ≤10mS of door de gebruiker instelbaar). Trillingen veroorzaakt door een onjuiste waterpassing invloeden op de nauwkeurigheid van hoge precisie apparaten/machines. De monitoring van trillingen van nauwkeurige apparatuur / instrumenten / machines en van de omringende vloer voor het onderzoek, meting en analyse van amplitude en type van trillingen toestaat een verbetering van de efficiëntie van de productie, vermindering van uitschot en garandeert de 'scherpte' van de metingen door vermindering van de achtergrondgeluiden in toepassingen van engineering & nauwkeurig metrologie.
Uit voorraad
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land