content="14/09/2022″/> BQC, uitrustingen voor kwaliteitscontrole en het markeren

Buisovens

Ons reeks van VCTF ovens met vast buis maakt gebruik van een draadelement rechtstreeks op de vaste integrale keramische werkbuis omwonden, bieden uitstekende temperatuur uniformiteit op de lengte van de werkbuis. Zodat kunnen de werkstukken direct in de vaste oven buis worden geladen, of een aparte keramische buis kan voor werkstukken worden gebruikt en vervolgens ingevoegd in de vaste oven buis.

Onze VCTF buis ovens zijn voorzien met een buitenste beschermingsrooster tegen brandwonden als standaard, dit waarborgt gebruiksveiligheid terwijl de oven in gebruik is. Ultra 'hoge kwaliteit' isolatiematerialen bieden onze ovens een energie-efficiëntie zo hoog als mogelijk. Alle onze VCTF ovens zijn leverbaar in horizontale opstelling als standaard, verticale opstelling is beschikbaar als optie met behulp van een 'L'-vorm-stand.
Een programmeerbare elektronische beveiliging met een afzonderlijk thermokoppel is beschikbaar in optie om de oven of de inhoud tegen schade door oververhitting bij elke temperatuur te beschermen.
Ons reeks van VCTF ovens met vast buis wordt ondersteund door een breed scala van opties en toebehoren zoals RS 232, RS 485 comms, RVS gas tight pluggen, keramische buizen, meerdere verwarmde zones...

Gedetailleerde hier zijn onze zeven standaard ovens met vaste buis. Wij ontwerpen en monteren onze ovens in onze instellingen. Wenst U een oven 'op maat' gelieve ons te contacteren: onze experts en CAD ontwerpteam staat voor U klaar om uw project door middel van overleg, ontwerp, fabricatie, installatie en continue ondersteuning uit te voeren.

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land