content="14/09/2022″/> BQC, uitrustingen voor kwaliteitscontrole en het markeren

Kameroven 1700~1800°C

Onze kamerovens hoge temperaturen XP 1800°C zijn uitgerust met molybdenum disilicide elementen in de zijkanten van de kamer, voor het verkrijgen van een uitstekende temperatuur uniformiteit en snelle stijging van de temperatuur.  

Onze kamerovens beschikken veel veiligheidsfuncties als een verticale opening van de deur, houdt de warme isolatie van de deur uit de buurt van de gebruiker, een schakelaar voor een automatische uitschakeling van de voeding van de verwarmingselementen wanneer de deur geopend is en een dubbele stalen behuizing met poederbekleding voor een buitenst oppervlak zo koud als mogelijk. Ultra 'hoge kwaliteit' isolatiematerialen bieden onze ovens een energie-efficiëntie zo hoog als mogelijk.

Onze kamerovens zijn standaard voorzien met een programmeerbare elektronische beveiliging met een afzonderlijk thermokoppel om de oven of de inhoud tegen schade door oververhitting bij elke temperatuur te beschermen.

Een breed scala van materiaal en toebehoren zoals digitale controllers, programmeurs, recorders, smeltkroezen, tangen en haardplaten zijn ook beschikbaar.

Gedetailleerde hier zijn onze standaard kamerovens. Wij ontwerpen en monteren onze ovens in onze instellingen. Wenst U een oven 'op maat' gelieve ons te contacteren: onze experts en CAD ontwerpteam staat voor U klaar om uw project door middel van overleg, ontwerp, fabricatie, installatie en continue ondersteuning uit te voeren.
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land