content="14/09/2022″/> BQC, uitrustingen voor kwaliteitscontrole en het markeren

Ovens op maat

Onze ontwerpers en ingenieurs hebben uitgebreide ervaring in ontwerpen en produceren van ovens op maat. In de loop der jaren heeft de fabriek talrijke ovens op maat ontworpen en oplossingen ontwikkeld zoals roterende buisovens, ovens uit roestvrij staal voor gebruik in clean rooms of in kernenergie en multi-positionele buisovens voor maximale flexibiliteit.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden, stuur ons uw aanvraag voor meer informatie.

Onze buisovens op maat zijn voorzien met een buitenste bescherming tegen brandwonden als standaard, dit waarborgt gebruiksveiligheid terwijl de oven in gebruik is.

Een programmeerbare elektronische beveiliging met een afzonderlijk thermokoppel is beschikbaar in optie om de oven of de inhoud tegen schade door oververhitting bij elke temperatuur te beschermen.
Ons reeks van buisovens op maat wordt ondersteund door een breed scala van opties en toebehoren zoals RS 232, RS 485 comms, sets voor gemodificeerde atmosfeer en vacuüm, keramische buizen, meerdere verwarmde gebieden...

Wij ontwerpen en monteren onze ovens in onze instellingen. Wenst U een oven 'op maat' gelieve ons te contacteren: onze experts en CAD ontwerpteam staat voor U klaar om uw project door middel van overleg, ontwerp, fabricatie, installatie en continue ondersteuning uit te voeren.

Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land